ΕΤΑΙΡΕΙΑ

>

ΠΡΟΦΙΛ

Η Twinsoft Athens ιδρύθηκε αρχικά ως ατομική επιχείρηση το 2006 και από την πρώτη στιγμή εδραιώθηκε ως κύριος στρατηγικός συνεργάτης της σουίτας OREXSYS . Το 2010 μετατράπηκε σε Ο.Ε. και το 2013 μεταφέρθηκε στα ιδιόκτητα γραφεία της στην Καλλιθέα.
Η υψηλή τεχνική καθώς και η εμπορική κατάρτιση των συνεργατών μας εγγυάται την ποιοτική παροχή υπηρεσιών με προτεραιότητα το συμφέρον των πελατών και γνώμονα την επιτυχία στη δραστηριότητά τους.
Η εταιρεία διαθέτει τις υποδομές και την τεχνογνωσία που της επιτρέπουν να καλύπτει ευρύ φάσμα υπηρεσιών και τις ανάγκες της υλοποίησης Πληροφοριακών Συστημάτων σε χώρους μαζικής εστίασης και τουριστικές επιχειρήσεις.
Παρέχουμε υπηρεσίες παραγγελιοληψίας, τεχνικές καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες επί 10 έτη , χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και αναπτύσσοντας συνεχώς το προχωρημένο και πλέον δημοφιλές λογισμικό OREXSYS το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας που ζητούν ασφαλή, αξιόπιστα και φιλικά προς τον χρήστη συστήματα.
Περισσότερες από 2500 επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν εμπιστευτεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Η Twinsoft επενδύει συνεχώς στη στελέχωσή της, διασφαλίζοντας την ηγετική της θέση στην αγορά. Παράλληλα διατηρεί ένα εξειδικευμένο δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων σε πανελλαδικό επίπεδο.
Οι αποδεδειγμένες καινοτόμες λύσεις μας βασίζονται στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη καθώς και στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής. Η εταιρεία διατηρεί ιδιόκτητο datacenter προσφέροντας πλήθος υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως cloud management, cloud reporting, loyalty, chain management.
Η πολυετής εξειδίκευση των στελεχών μας στο χώρο της μαζικής εστίασης και φιλοξενίας, εξασφαλίζει την επιτυχή ολοκλήρωση έργων οποιουδήποτε μεγέθους και πολυπλοκότητας. Οι μεγαλύτεροι οίκοι λογισμικού και εξοπλισμού έχουν επιλέξει την Twinsoft για στρατηγικό συνεργάτη τους.
Προτεραιότητα μας είναι το λογισμικό που εξυπηρετεί τα σημεία πώλησης να είναι γρήγορο και αξιόπιστο παρέχοντάς σας αμεσότητα.
Η TwinsoftAthens θέτει ως βασικό σκοπό της να είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για την βελτιστοποίηση της ποιότητας εργασίας μέσα από τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησης σας.

  • Καθημερινά εργαζόμαστε συλλογικά για την εξυπηρέτηση σας.

 

Προσλαμβάνουμε

 

All Items
News

Bottom Logo

Καθημερινά εργαζόμαστε συλλογικά για την εξυπηρέτηση σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τ: 210 9536067 - Μ: 697 5022235
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ασύρματη Παραγγελιοληψία, Αυτόματη Παραγγελία, Λογισμικό Παραγγελιοληψίας, Λογισμικό για εστιατόριο, asyrmath paraggeliolipsia, εξοπλισμος για καφετερια, εξοπλισμος εστιατοριου, αυτοματη παραγγελια για καφετερια, συτημα erp, συστημα διαχείρισης ξενοδοχειου, συστηματα αυτοματης παραγγελιοληψιας, advantages and disadvantages of erp ppt, ορεξις, orexys, twinsoft, twinsoft athens, kallithea, ασυρματη παραγγελιοληψια τιμες, αυτόματη παραγγελιοληψία, εξοπλισμός εστιατορίου μεταχειρισμένα, παραγγελιοληψία android, παραγγελιοληψία android free, παραγγελιοληψία ιphone, παραγγελιοληψία ipod, παραγγελιοληψία τιμες, παραγγελιοληψία μεταχειρισμενα, παραγγελιοληψία delivery, παραγγελιοληψια delivery, πλάνο κρατησεων ξενοδοχειου δωρεαν, πρόγραμμα, προγραμμα παραγγελιων free, προγραμμα παραγγελιων εστιατοριου, συστημα παραγγελιοληψιας, συστημα κρατησεων amadeus, συστημα παραγγελιοληψιας, συστημα παραγγελιοληψιας delivery, συστημα παραγγελιοληψιας μεταχειρισμενο, συστημα ποσειδων, συστημα κρατησεων ξενοδοχειων, συστήματα παραγγελιοληψίας, σύστημα παραγγελιοληψίας, συστηματα παραγγελιοληψιας,

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μην ανησυχείτε και εμείς μισούμε το spam ! Επίσης προστατεύουμε το email σας ; )